Wat is PCA | TOP?

Nefkens Soest is PCA & TOP Merkspecialist voor uw Opel, Fiat, Citroën en Peugeot. Als Erkend Merkspecialist is Nefkens Soest dé specialist voor onderhoud of reparatie aan uw Opel, Fiat, Citroën en Peugeot. Bovendien kunt u bij ons terecht voor pechhulp, verzekering en meer.

Onderhoud en reparatie

Wij staan klaar om de kwaliteiten van uw Opel, Fiat, Citroën of Peugeot zo goed mogelijk te bewaken Als PCA & TOP Merkspecialist biedt Nefkens Soest u die zekerheid met gespecialiseerd onderhoud. Bent u niet in het bezit van één van bovenstaande merken? Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen werken. Wij staan altijd voor u klaar!

Een compleet aanbod voor uw Opel, Fiat, Citroën en Peugeot

Bij Nefkens Soest bieden wij naast onderhoud en reparatie nog veel meer diensten aan. Onze medewerkers zijn up-to-date geschoold en zorgen ervoor dat uw Opel, Fiat, Citroën en Peugeot de beste zorg en aandacht krijgt, zodat uw auto in topconditie blijft.

In onze moderne werkplaats beslist u samen met onze technici welke werkzaamheden aan uw auto uitgevoerd worden. Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft. Wij helpen u dan ook graag bij onder andere de volgende werkzaamheden:

Een Erkend Merkspecialist is meer dan auto onderhoud

Nefkens Soest is uw partner in mobiliteit. Met onze uitgebreide aanvullende diensten hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Onze expertise en passie voor de merken stellen ons in staat om onze klanten op alle gebieden te helpen. We staan dan ook graag voor u klaar om u te helpen bij:

Erkenning als Merkspecialist

PCA & TOP Merkspecialist is een landelijke garageformule waarbij enkel bedrijven aangesloten zijn met een Merkspecialisatie in een bepaald merk, waaronder Opel, Fiat, Citroën en Peugeot, Mercedes, Kia, Volvo of Ford. Voor de erkenning als Merkspecialist heeft Nefkens Soest aan verschillende toetredingsnormen voldaan. Bovendien zijn de bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en klantenbegeleiding en up-to-date kennis van de monteurs vastgelegd.

 

‘PCA/ TOP Merkspecialist is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in automerken. Aangesloten lid en/of  Merkspecialist is op geen enkele wijze verbonden aan een van deze autofabrikanten.’

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

035 - 601 23 64 info@nefkens-soest.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 035 - 601 23 64

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×