Over Ons

Nefkens Soest is al meer dan 45 jaar een begrip in Midden Nederland. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service en betrouwbaarheid en staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met een full-service pakket, van onderhoud, de mogelijkheid voor schadeherstel tot het afsluiten van een verzekering, doen wij er alles aan om uw mobiliteit te waarborgen.

Over Nefkens Soest

Eind jaren 20 als fietsenzaak “Houdijk” begonnen, na die tijd is er veel gebeurt. In 1954 heeft de familie Houdijk ervoor gekozen om ook auto’s te gaan verkopen. In 1978 hebben wij ervoor gekozen om de naam van dit prachtige bedrijf te veranderen in: Henri Nefkens Soest. deze naam is tot op de dag van vandaag een breed begrip in Soest en omstreken.

Erkend Merkspecialist in Opel, Fiat, Citroën en Peugeot

Nefkens Soest is al meer dan 45 jaar een begrip in Midden Nederland. Met onze jarenlange kennis en ervaring door dealerschap in Opel en de erkenning als merkspecialist doen we er alles aan om de kwaliteit van uw Opel, Fiat, Citroën en Peugeot optimaal te waarborgen. Als PCA & TOP Merkspecialist bieden wij gespecialiseerd onderhoud waarmee u verzekerd bent van deze garantie. Heeft u geen van deze merken in uw bezit? Geen probleem, onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen werken. Bij Nefkens Soest staan we altijd voor u klaar! Ontdek onze diensten voor onderhoud of reparatie.

JAMES Autoservice

James Autoservice is in 2016 partner geworden bij onze bedrijfsactiviteiten, door deze samenwerking zijn wij instaat om elke auto te onderhouden en repareren. De combinatie van Merkspecialist en James Autoservice kunnen wij u optimaal helpen. Voor ons is elke werkdag steeds weer een uitdaging om het nog beter te doen. Een autobedrijf als Nefkens Soest moet het hebben van vertrouwen, service en kwaliteit. Goed opgeleide medewerkers zijn hiervoor nodig. Wij worden voortdurend getraind, zowel via de importeur en door externe opleidingsinstituten om zo u in het heden en in de toekomst te kunnen blijven verwelkomen als tevreden klant.

 

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

035 - 601 23 64 info@nefkens-soest.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 035 - 601 23 64

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×