Over Opel dealer Nefkens Soest

 

Eind jaren 20 als fietsenzaak "Houdijk" begonnen, na die tijd is er veel gebeurt. In 1954 heeft de familie Houdijk ervoor gekozen om ook auto's te gaan verkopen. In 1978 hebben wij ervoor gekozen om de naam van dit prachtige bedrijf te veranderen in: Henri Nefkens Soest. deze naam is tot op de dag van vandaag een breed begrip in Soest en omstreken.

James Autoservice is in 2016 partner geworden bij onze bedrijfsactiviteiten, door deze samenwerking zijn wij instaat om elke auto te onderhouden en repareren.

De combinatie van Opel en James Autoservice kunnen wij u optimaal helpen. Voor ons is elke werkdag steeds weer een uitdaging om het nog beter te doen. Een autobedrijf als Nefkens Soest moet het hebben van vertrouwen, service en kwaliteit. Goed opgeleide medewerkers zijn hiervoor nodig. Wij worden voortdurend getraind, zowel via de importeur en door externe opleidingsinstituten om zo u in het heden en in de toekomst te kunnen blijven verwelkomen als tevreden klant.

Voor het actuele aanbod occasions kunt u op onze site kijken. Zoekt u een bepaald type auto die wij niet in onze voorraad hebben, vraag het gerust aan ons, via onze vertrouwde relaties kunnen wij altijd de auto vinden die u zoekt.

Met vriendelijke groet,

Team Nefkens Soest