Wie zijn wij.

Wij heten U van harte welkom op de website van Automobielbedrijf Henri Nefkens Soest B.V. 
 


Sinds de oprichting eind jaren 20 als fietsenzaak "Houdijk" is er veel veranderd. Nadat in 1954 de zonen Houdijk het huidige autobedrijf startten zijn wij in 1978 Henri Nefkens Soest geworden.

Een bedrijf dat sinds de oprichting is uitgegroeid tot een begrip in Soest en wijde omgeving.

Daar zijn wij best een beetje trots op, want voor ons is elke werkdag steeds weer een uitdaging om het nog beter te doen. Graag willen wij u aan de hand van onze website, nader laten kennis maken met een aantal belangrijke afdelingen binnen ons bedrijf en tevens een aantal – voor u belangrijke – medewerkers voorstellen. Een autobedrijf als Nefkens Soest moet het hebben van vertrouwen, service en kwaliteit en daar zijn goed opgeleide medewerkers voor nodig. Daarom worden zij voortdurend getraind, zowel via onze importeur als door externe opleidingsinstituten.

De wereld van de auto is volop in beweging en daarom is het goed voor u te weten, dat wij onze kennis up-to-date houden. Wij staan dagelijks stil bij de nieuwste ontwikkelingen in onze bedrijfstak, zodat steeds meer mensen voor een Opel kiezen. En wie voor een Opel kiest, kiest voor Automobielbedrijf Henri Nefkens Soest bv.

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod van gebruikte auto's. Voor ieder wat wils. Veel van deze auto's hebben hun onderhoud bij ons in de garage gehad en zijn daarmee dus méér dan betrouwbaar. Ook voor de kleine beurs hebben wij vaak wel een geschikt exemplaar staan.

Komt u gerust eens langs of kijkt u onder het kopje occasions voor het meest actuele aanbod. mocht u een model willen hebben wat niet aanwezig is in onze voorraad, dan zoeken wij deze graag voor u op bij één van onze relaties..