Showroom.

In onze showroom wordt u begroet door één van onze verkoopadviseurs. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje fris brengen deze u stapsgewijs op de hoogte, welke auto het meest aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past. Zij geven u een advies waaraan u nog jaren lang plezier zult beleven.

Tevens kunnen zij u adviseren over:

  • Alle Opel modellen
  • Bedrijfswagens
  • Wagenparkbeheer
  • Alle vormen van leasing
  • Financieringsmogelijkheden

 

Garantieverlening en Opel assistance

Alle nieuwe Opel personenwagen modellen staan ruim in onze showroom gepresenteerd. Zo vindt u hier o.a. de speelse Agila, de dynamische en succesvolle Corsa, de elegante en meestgekochte Astra, de veelzijdige en zakelijke Vectra, de comfortabele en luxueuze Signum, de multifunctionele Zafira en niet te vergeten de Meriva. Wilt u echter 'open' rijden, dan hebben wij nu ook de Tigra- en Astra Twin Top. Vanzelfsprekend vindt u hier ook de informatie over de auto van uw keuze.

Naast het aanbieden van personenauto's behoren ook bedrijfswagens tot ons leveringspakket. Wij kunnen u de Combo, de Astra Van, Zafira Van, Vivaro en Movano in verschillende uitvoeringen aanbieden.

Wij willen u graag nader over deze auto's informeren en u uiteraard de auto van uw keuze meegeven voor een proefrit. Het is immers in ieders belang, dat u uiteindelijk wegrijdt in de auto die bij u past. Komt u gerust eens langs in onze showroom. Mocht u interesse hebben in het maken van een proefrit in de auto van uw dromen, dan bieden wij u de mogelijkheid om dit on-line aan te vragen. Onze verkoopadviseurs nemen dan binnen 24 uur contact met u op.