Onderhoudsbeurt

Is uw auto toe aan een onderhoud? Kies dan voor Nefkens Soest, wij zijn gespecialiseerd in Opel, Fiat, Citroën en Peugeot, echter hebben verstand van alle merken! Wij stemmen het onderhoud volledig af op het type, bouwjaar en kilometerstand van uw auto. Op deze manier ontvangt uw auto de specifieke aandacht en zorg die op dat moment nodig is. De onderhoudsbeurt omvat een uitgebreide controle van belangrijke onderdelen zoals remmen, banden, verlichting en motorcomponenten.

De voordelen op een rijtje

  • Specialist Opel, Fiat, Citroën & Peugeot
  • Gecertificeerde monteurs
  • Verzekerd van vakkundig advies
  • Alles onder één dak
  • Geen onverwachte kosten

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u nooit een nummer. De koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Transparante tarieven

Wij geven u altijd vooraf een kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Onderhoudsbeurt in Soest

In de moderne werkplaats van Nefkens Soest wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs. Ons gezamenlijke doel is om u zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Hiervoor maken we gebruik van geavanceerde apparatuur, zodat we de kwaliteit en veiligheid kunnen waarborgen waarop u kunt vertrouwen.

Onze technici zijn allemaal bekend met de technische- en onderhoudsgegevens van verschillende merken en modellen. We hebben originele onderdelen tot onze beschikking en voeren onderhoud uit conform de voorschriften van de fabrikant, tenzij u anders aangeeft. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw auto bij ons in goede handen is.

Wanneer een onderhoudsbeurt?

Rijd u in een nieuwe auto? Dan verschijnt er meestal een melding in de dashboard als het tijd is voor onderhoud. Bovendien kunt u in het onderhoudsboekje van uw auto precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Nefkens Soest gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Wat kost een onderhoudsbeurt?

Bent u benieuwd naar de kosten van een onderhoudsbeurt aan uw Opel, Fiat, Citroën en Peugeot of ander merk auto? De kosten van een onderhoudsbeurt variëren per type auto, maar door onze faire onderhoudsprijzen betaalt u bij Nefkens Soest nooit te veel.

Onderhoud aan uw elektrische auto

Elektrisch aangedreven voertuigen, elektrische auto’s of (plug-in) hybride auto’s, vereisen ander onderhoud dan auto’s met een benzine- of dieselmotor. Bij hybride auto’s wordt vooral gekeken naar de verbrandingsmotor, terwijl bij elektrische voertuigen alleen de elektronische componenten, zoals accu’s, oplaadsystemen en elektromotoren, worden gecontroleerd. Andere zaken die gecontroleerd worden, zijn onder meer de interieurfilter, de remvloeistof en slijtagedelen zoals remmen, banden, ruitenwissers en software.

Bij Nefkens Soest hebben wij alles in huis om het onderhoud aan uw elektrische auto deskundig uit te voeren, onze technici hebben de specifieke kennis om aan de elektrische installatie te werken en zijn op de hoogte van de laatste technieken. Bovendien beschikken wij over een gecertificeerde werkplaats met moderne apparatuur.

Onderhoud en service voor uw auto of leaseauto

Met uw leaseauto particulier en/of zakelijk bent u bij Nefkens Soest van harte welkom voor onderhoud en reparaties. Voor alle leaserijders zijn wij een aantrekkelijk alternatief door de centrale afspraken met leasebedrijven. Deze afspraken gelden niet alleen voor Opel, Fiat, Citroën en Peugeot, maar ook voor alle andere merken. We regelen alles en met de service zit het goed!

Ontdek onze andere diensten

We zijn er om u te helpen bij diverse werkzaamheden om uw mobiliteit te kunnen waarborgen. Onze technici maken gebruik van originele onderdelen en voeren altijd onderhoud en reparatie uit volgens de voorschriften van de fabrikant:

 

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

035 - 601 23 64 info@nefkens-soest.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 035 - 601 23 64

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×