Acquire

Hoe weet ik of mijn remmen in orde zijn?Opel Geeft Antwoord.

Voor uw eigen veiligheid en die van anderen moeten de banden van uw auto in goede staat zijn. Maar hoe kunt u dat nou zelf eenvoudig controleren?

Bij Opel staat service centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw Opel in optimale conditie blijft. Daarom introduceert Opel als eerste automerk van Nederland een service vlog. Middels korte video's geeft automonteur Wesley antwoord op de meest gestelde service vragen. Denk aan vragen zoals ‘Hoe weet ik of mijn banden nog goed zijn?', 'Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen?’ of ‘Hoe weet ik of mijn remmen in orde zijn?

Opel geeft antwoord: Hoe weet ik of mijn remmen nog goed zijn?
Als de remmen piepen, het rempedaal anders aanvoelt of als het waarschuwingslampje gaat branden is het tijd om de remmen na te laten kijken. De Opel dealer kijktWij kijken graag naar het functioneren van de remmen en de verdeling van de remkracht. Indien nodig dan worden de remmen direct vervangen. Ook helpt de Opel dealerOok helpen wij u bij het in topconditie houden van de remschijven, remvloeistof en leidingen.

In de volgende video legt Wesley op een eenvoudige manier uit hoe u de remmen van uw Opel kunt controleren. Heeft u toch vragen en/of twijfels of uw remmen aan vervanging toe zijn? Maak dan een afspraak met de Opel dealer. De Opel dealer kentWij kennen uw Opel namelijk als geen ander en is dan ook de perfecte partner omkunnen de technische staat van de remmen verder vakkundig te controleren.

Zo gaat u altijd met een goed gevoel de weg op. Sterk Staaltje Opel!