Kleine Beurt Soest

Is uw auto toe aan een kleine onderhoudsbeurt? Kies dan voor Nefkens Soest, wij zijn gespecialiseerd in Opel, Fiat, Citroën en Peugeot, echter hebben verstand van alle merken! Wij stemmen het onderhoud volledig af op het type, bouwjaar en kilometerstand van uw auto.

TIP: Combineer uw kleine onderhoudsbeurt met een APK, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug en bespaart u kosten!

Kleine beurt aan uw auto

Bij de kleine onderhoudsbeurt controleren wij uw auto grondig op belangrijke punten. Zo blijft de auto veilig rijden en wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Daarnaast wordt onder andere de motorolie ververst, de olie- en interieurfilters vervangen en vullen wij de ruitensproeiervloeistof. Bovendien worden de onderdelen van de auto gecontroleerd op hun werking en eventuele beschadigingen. Kom langs in onze werkplaats in Soest of neem contact met ons op.

Wanneer een kleine beurt?

Vaak wordt het moment voor een kleine onderhoudsbeurt aangegeven in het onderhoudsboekje van uw auto. Wanneer deze beurt nodig is verschilt per merk en type auto. Bij oudere auto’s geldt de vuistregel: Een kleine beurt na één jaar of na 15.000 kilometer. Heeft u één van deze punten bereikt? Maak dan eenvoudig online een afspraak!

Wat kost een kleine beurt?

Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor een kleine onderhoudsbeurt aan uw Opel, Fiat, Citroën en Peugeot of een ander automerk? De tarieven voor een kleine beurt verschillen per autotype, maar bij Nefkens Soest bent u altijd verzekerd van eerlijke onderhoudsprijzen. We regelen alles en met de service zit het goed!

Ontdek onze diensten

We zijn er om u te helpen bij diverse werkzaamheden om uw mobiliteit te kunnen waarborgen:

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

035 - 601 23 64 info@nefkens-soest.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 035 - 601 23 64

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×