Lening voor uw auto

Nefkens Soest adviseren u graag over een eventuele lening voor uw auto. Voor een betrouwbare occasion of nieuwe auto, wij hebben de expertise in huis om u van A tot Z te begeleiden. Geen kleine lettertjes, duidelijk, overzichtelijk en transparant.

Uitstekende tarieven

Er zijn verschillende vormen van financieringen. Wij helpen u graag het beste tarief voor u te vinden!

Ruim aanbod occasions

Bij Nefkens heeft u altijd een ruime keuze uit kwalitatieve occasions

Uitstekende tarieven

Er zijn verschillende vormen van financieringen. Wij helpen u graag het beste tarief voor u te vinden!

Een lening op maat voor uw auto

Natuurlijk is een lening altijd een kwestie van vertrouwen. U wilt precies weten waar u aan toe bent. Wij hebben duidelijke afspraken gemaakt met een aantal financieringsmaatschappijen. Mocht er een financiering nodig zijn, dan weten wij de kanalen om dit voor uw nieuwe, of gebruikte auto zo goedkoop mogelijk te kunnen regelen. Er zijn verschillende vormen van financieringen. Het bedrag en de looptijd van de lening spelen hierbij een grote rol. Het maandbedrag wordt nauwkeurig met u afgestemd. Simpel en eenvoudig. Wij vinden het daarom normaal om u hierin de helpende hand te bieden.

Wenst u meer informatie over een lening voor uw auto, neem dan contact met ons op!

Op zoek naar een occasion?

Bent u op zoek naar een gebruikte auto? Nefkens Soest heeft een uitgebreide selectie occasions beschikbaar, waaronder vele Opel modellen zoals de Astra, Corsa, Insignia, Mokka en nog veel meer. Ook hebben wij occasions van andere merken, zoals Volkswagen, Renault, BMW, Audi, Ford, Opel, Kia, Skoda, Mercedes, Volvo, Hyundai, Nissan, Fiat, Seat, Suzuki, Mitsubishi, Alfa Romeo, Honda, Toyota, Mazda, Dacia en meer!

Wij begrijpen dat het kopen van een tweedehands auto een kwestie van vertrouwen is. Daarom bieden wij bij Nefkens Soest BOVAG Garantie tot wel 12 maanden op onze occasions, afhankelijk van onder meer gecontroleerde kilometerstanden (RDW), technische inspectie en onderhoudshistorie. Bovendien zijn er geen verborgen afleverings- of rijklaarmaakkosten en leveren wij uw auto binnen vijf werkdagen af.

Benieuwd naar ons aanbod occasions? Ontdek deze via de link!

Ontdek onze andere diensten

We zijn er om u te helpen bij diverse diensten om uw mobiliteit te kunnen waarborgen:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

035 - 601 23 64 info@nefkens-soest.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 035 - 601 23 64

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×