Behoud fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant of importeur geeft op nieuwe en jonge auto's. Maar hoe zit dat nu eigenlijk? Koopt of onderhoudt u uw Opel, Fiat, Citroën of Peugeot bij Nefkens Soest dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Als Erkend Merkspecialist voeren wij namelijk onderhoud en reparatie uit volgens fabrieksvoorschriften.

Uw garantie blijft behouden!

De fabrieksgarantie blijft bij Nefkens Soest officieel geldig omdat:

✔ Wij volgens de Europese wetten werken
✔ Wij de voorschriften van de fabrikanten opvolgen
✔ Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

Goed onderhoud van belang

De auto goed onderhouden is een belangrijk punt. U bent nooit verplicht uw auto te laten onderhouden bij het bedrijf waar u deze heeft gekocht. Voor behoud fabrieksgarantie moet u het onderhoud aan de auto uit laten voeren volgens de voorschriften van de fabrikant. Dat geldt ook als u uw auto elders heeft gekocht en het laat onderhouden door Nefkens Soest

De kennis van onze technici is altijd up-to-date, omdat de Europese wetgeving bepaalt dat autofabrikanten de universele autobedrijven moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie.

Bent u in het bezit van een Opel, Fiat, Citroën of Peugeot met garantie? Door onze erkenning als TOP Merkspecialist voor Opel en Fiat en PCA Merkspecialist in Citroën & Peugeot, kunt u altijd terecht bij Nefkens Soest.

Ontdek onze diensten

Wij helpen u dan ook graag bij onder andere de volgende werkzaamheden:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

035 - 601 23 64 info@nefkens-soest.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 035 - 601 23 64

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×