Autoschadeherstel

Autoschade is altijd vervelend en gebeurt vaak op een ongelegen moment, of het nu gaat om een kras, deuk of grotere schade. Een goede en snelle reparatie van de autoschade is daarom van belang. Bij Nefkens Soest doen we er alles aan om uw auto in goede staat te herstellen. Ondertussen helpen we u ook met de afhandeling van het verzekeringswerk.

De voordelen op een rijtje

  • Specialist Opel, Fiat, Citroën & Peugeot
  • Expert in schadeherstel
  • Alles onder één dak
  • Waardebehoud van uw auto
  • Verzekerd van vakkundig advies

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u nooit een nummer. Koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Vakkundig schadeherstel

Onze up-to-date geschoolde monteurs werken altijd met passie en volgens de voorschriften aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij PCA Nefkens Soest betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen!

Nefkens Soest: Erkend schadeherstelbedrijf

Wij zijn een erkend schadeherstelbedrijf, dit houdt in dat Nefkens Soest voor alle verzekeringsmaatschappijen autoschade mag herstellen en repareren. Wij handelen de schade af met uw verzekeringsmaatschappij en voor de duur van de reparatie is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. De autoschade wordt hersteld met originele onderdelen waardoor fabrieksgarantie gewaarborgd blijft. Bovendien krijgt u van ons twee jaar garantie op de schadereparatie.

Autoschade

Gelukkig zijn autoschades in de meeste gevallen te herstellen. Wij bekijken bij de hersteltaxatie nauwkeurig welke onderdelen vervangen moeten worden en welke hersteld kunnen worden. U krijgt altijd uitleg over wat er moet gebeuren en vooral waarom.

Ruitschade

Heeft u een putje of sterretje in uw voorruit. Meestal kan een sterretje in uw voorruit worden gerepareerd. Bent u WA-extra verzekerd? Dan wordt in de meeste gevallen de kosten volledig vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Als het nodig is, kunnen we ook een nieuwe voorruit plaatsen en indien aanwezig kalibreren onze technici meteen de veiligheidssystemen. Nefkens Soest regelt alles voor u, wel zo veilig. Als schadeherstelbedrijf mogen wij voor elke verzekeringsmaatschappij uw sterreparatie uit te voeren, uw ruitschade te herstellen of uw ruit te vervangen.

Dus ook voor het herstel van autoschade bent u bij Nefkens Soest aan het juiste adres!

 

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

035 - 601 23 64 info@nefkens-soest.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 035 - 601 23 64

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×