APK voor uw auto

Is uw auto toe aan de verplichte APK? Kies dan voor een keuring bij Nefkens Soest. Wij verzorgen de APK Keuring vakkundig en snel, tegen een scherpe prijs. Als Erkend Merkspecialist zijn wij gespecialiseerd in Opel, Fiat, Citroën en Peugeot, echter kunt u natuurlijk ook met een ander merk auto bij ons terecht voor de APK.

TIP: Combineer uw keuring met een onderhoudsbeurt, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug en bespaart u kosten!

Wat is een APK?

De APK is een verplichte keuring waarbij een keurmeester de staat van uw auto controleert, waaronder de banden, remmen en verlichting, om ervoor te zorgen dat uw auto veilig op de weg kan rijden. Het controleren van de CO2-uitstoot en de registratie van de kilometerstand zijn ook onderdeel van deze keuring. Na de keuring ontvangt u een rapport waarin wordt vermeld of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd.

APK bij Nefkens Soest

De APK is een inspectie die een momentopname geeft van de technische toestand van een auto op het moment van de keuring. Tijdens de APK keuring bij Nefkens Soest wordt een voertuig beoordeeld op de volgende aspecten:

  • Verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie)
  • Milieu (uitstoot van uitlaatgassen)
  • Registratie (kilometerstand, voertuigbewijs, identificatienummer en gebruikte brandstof)

APK voor uw elektrische auto

Volledig elektrische auto’s en (plug-in) hybride auto’s dienen, net als voertuigen met een verbrandingsmotor, APK-gekeurd te worden. Dit betekent dat de eerste apk-keuring plaatsvindt na vier jaar rijden. Daarna moet een EV om de twee jaar gekeurd worden en is de auto acht jaar of ouder, dan is keuren een jaarlijks terugkerende plicht. Ons team heeft specifieke expertise op het gebied van elektrische voertuigen, bovendien beschikt Nefkens Soest over een gecertificeerde werkplaats met moderne apparatuur om de best mogelijke service voor uw elektrische auto te bieden.

Kosten APK

Wilt u uw Citroën, Peugeot, Opel, Fiat of ander merk auto voordelig, maar kwalitatief laten keuren? Dan bent u bij Nefkens Soest aan het juiste adres. Wij bieden faire prijzen en leveren als Erkend Merkspecialist altijd kwaliteit. In onze up-to-date werkplaats beschikken wij over moderne apparatuur waarmee wij uw auto bedienen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

035 - 601 23 64 info@nefkens-soest.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 035 - 601 23 64

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×