Opel showroom Nefkens Soest

U kunt los van het onderhoud van uw Opel, ook bij Nefkens Soest terecht in de showroom. Onder het genot van een kopje koffie, thee of glaasje fris, zullen wij u stapsgewijs adviseren.

 

Tevens kunnen de verkoopadviseurs u adviseren over:

Alle Opel modellen
Bedrijfswagens
Wagenparkbeheer
Alle vormen van leasing
Financieringsmogelijkheden

Garantieverlening en Opel assistance
Alle nieuwe Opel personenwagen modellen staan ruim in onze showroom gepresenteerd. Zo vindt u hier o.a. de speelse Karl, de dynamische en succesvolle Corsa, de elegante en meestgekochte Astra, de veelzijdige en zakelijke Insignia, de comfortabele en luxueuze Signum, de multifunctionele Zafira en niet te vergeten de Meriva. Wilt u echter 'open' rijden, dan hebben wij nu ook de Tigra- en Astra Twin Top. Vanzelfsprekend vindt u hier ook de informatie over de auto van uw keuze.

Naast het aanbieden van personenauto's behoren ook bedrijfswagens tot ons leveringspakket. Wij kunnen u de Combo, de Astra Van, Zafira Van, Vivaro en Movano in verschillende uitvoeringen aanbieden.

Wij willen u graag nader over deze auto's informeren en u uiteraard de auto van uw keuze meegeven voor een proefrit. Het is immers in ieders belang, dat u uiteindelijk wegrijdt in de auto die bij u past. Komt u gerust eens langs in onze showroom. Mocht u interesse hebben in het maken van een proefrit in de auto van uw dromen, dan bieden wij u de mogelijkheid om dit on-line aan te vragen. Onze verkoopadviseurs nemen dan binnen 24 uur contact met u op.